Allez Allez

Je bent nooit alleen, minstens met twee

Team

We zijn pas gestart, ja we zijn nog “jong”. We zijn nog geen VZW maar een groepje lotgenoten die samen met jullie, lotgenoten, af en toe leuke activiteiten willen beleven: samen met jullie, allemoal tuupetegoare.

Onze kerngroep bestaat uit Steven, Sabine, Evy, Nadine en Jean-Pierre. Allen zijn we op een of andere manier verbonden met personen met jong-dementie.

We organiseren activiteiten voor personen met jongdementie, maar zijn er ook ter ondersteuning van hun mantelzorgers. Zo kan een koppel nog ongedwongen samen iets doen en valt de rol van zorgende eventjes weg. Het helpt ook dat mensen die met dezelfde afschuwelijke ziekte geconfronteerd
worden, steun vinden bij elkaar. Voor alle activiteiten mogen ook familie en vrienden inschrijven, zodat onze geliefde zich goed voelt en we hen een brede glimlach kunnen geven.

Allez-Allez zoekt steeds vrijwilligers om zelf idee├źn aan te brengen, zelf activiteiten te organiseren of ze ter plaatse in goede banen te leiden. Of gewoon samen met anderen een leuke tijd beleven, een luisterend oor bieden en ervoor zorgen dat onze deelnemers er plezier aan beleven. Wil jij een “moatse” zijn? (een maatje), laat het ons weten via: info@allez-allez.be.